Tjejresa i mysig fjällmiljö!

Vi startar upp 2018 med en härlig tjejresa till Orsa Grönklitt!

Nu har du chansen att lära dig från grunden eller förbättra dina skidkunskaper både på längden och utförs. Vi varvar såklart skidåkning med intressanta föreläsningar, god och hälsosam mat, trevligt umgänge samt avkoppling.

Så boka redan nu in 4-7 februari i din kalender för årets skidboost med ett gäng härliga kvinnor! Mer information om resan och bokning kommer inom kort. Har du några funderingar mejla oss gärna på info@halsoresor.se

Begränsat antal platser.

Hjärtligt välkommen!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Strandgårdens Hälsoresor

Störtloppsvägen 42

129 45 Hägersten

Tel 08-775 00 57

©Hälsoresor.se