Följ med till Kreta i april!

Vårens hälsoresa blir till Kreta och den  kommer gå av stapeln den 13-27 april.

Kreta är det mest populära resmålet i Grekland, och det är inte undra på. Med de höga bergen som blickar ner över underbara stränder med klarblått vatten, små genuina byar och omväxlande natur har Kreta nog något för alla. En ö väl värd att uppleva och utforska!

 

 

Vårt aktivitetsprogram kommer vara lika fullspäckat som vanligt med bl.a. Qigong, Yoga, Chiball, morgongympa, vandringar, cirkelfys, coreträning, sittgympa, m.m. Vi kommer ha intressanta föreläsningar och kurser och så klart vår fantastiska mat som pricken över i:et.

 

 

Hjärtligt välkommen att följa med oss på en ny äkta hälsoresa!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Vegetarisk kost

May 12, 2020

1/6
Please reload

Senaste inlägg

May 12, 2020

March 10, 2020