top of page

Lugna sköna dagar

Ibland vill man kanske göra något lite annorlunda än att dansa, träna eller ligga vid poolen, så några av våra gäster tog en tur in till mysiga Chania. Här känner man verkligen historiens vingslag och kan strosa runt på jättefina små gator och gränder eller sitta och njuta av stämningen på en servering i den gamla hamnen.

Chania

Hemma på hotellet hittar vi vår stilsäkra Eva som kan ge tips och handfasta råd om allt som har med utseende att göra. Vill du veta vilka färger som du passar extra bra i eller vill du ha dina läppar och bryn gjorda - då är Eva personen för dig!

Här finns tid att pusta ut efter ett svettigt träningspass och bara njuta av stunden!

Tre generationer Strandgårdare här hos oss på Kreta! Karin har åkt med oss många många gånger och fick denna gång sällskap av sin dotter och dotterdotter. Fantastiskt roligt tycker vi!

Tre generationer Strandgårdare

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page