top of page

Helhetshälsa med mat & motion!

Vem ska man tro på när det gäller kosten? Vi matas ständigt med nya rön och alla forskare verkar säga olika. Men en sak är alla rörande överens om – att maten vi äter har stor påverkan på hur vi mår.

Nu upplever vi en ny grön våg och ett större intresse för att äta mer ekologiskt, grönt och vegetarisk, motionera och att lära sig mer om hälsa och att få balans i våra stressiga liv. Strandgårdens Hälsoresor har i över 40 år arbetat med just detta, att hitta balansen, och kosten är en av de viktigaste grundstenarna. Vi strävar efter en helhetshälsa.

Maten på Strandgårdens resor är vegetarisk och har den allra bästa sammansättningen av vitaminer, mineraler, enzymer och spårämnen etc. som kroppen behöver. Den lagas från grunden av våra egna specialiserade kockar som följer med på resan och lockar med härligt färg- och smakrika bufféer.

Till frukost serverar vi hälsogröt av olika sorter med hemlagat äppelmos, varierat utbud av fröer och nötter samt vår egen mandel- el sesammjölk. Dessutom flera olika sorters frukt.

På middagsbufféerna finner du en mängd olika sorters råkost och sallader tillsammans med smakrika varmrätter och vissa dagar även desserter.

Smaklig måltid!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page