top of page

Om Strandgårdens Hälsoresor

I mer än 40 år har vi arrangerat tränings- och hälsoresor med ett ekologiskt och hälsosamt helhetstänk för både kropp och själ. Vi tror på att maten vi äter är ett fantastiskt verktyg för att själva kunna påverka vår hälsa. Kosten tillsammans med vår livsstil kan ge oss de bästa förutsättningarna till ett starkt och hälsosamt liv.

Vi lägger därför stort fokus på maten på våra resor och vår vegetariska kost har den allra bästa sammansättningen av vitaminer, mineraler, enzymer och spårämnen som kroppen behöver. Läs mer om maten vi serverar under ”vår kost”.

Maten är ett fantastiskt verktyg för att själva kunna påverka vår hälsa, tillsammans med vår livsstil kan vi komma långt men det finns ju faktorer som inte är lika lätt att påverka, som våra gener.

Vår livsstil är en väldigt viktig komponent i vårt välbefinnande, såsom sömn, motion och stress. Känns det svårt att ta tag i och förändra din livsstil? Låt oss hjälpa dig att börja med små steg på en av våra resor. Alla faktorer påverkar varandra, kosten ger oss ork att motionera och det ger oftast en bättre sömn.

Det här är friskvårdsresor som syftar till att ge våra resenärer en möjlighet att lära sig mer om en hälsosam livsstil och hur man med hjälp av kost och motion kan påverka sin hälsa positivt. Men samtidigt så står vi inte med några pekpinnar. Som vuxen har man alltid ett eget val. Ur vårt perspektiv handlar det istället om att presentera och servera det vi tror på, den mat och de metoder som vi vet har bra effekt på kroppen.

Dans_på_stranden.jpg
460.jpg
Vandring.JPG
bottom of page