Vår personal på resan till Cala Millor

Klicka på bilderna för mer information!

Ann-Marie Sjögren
Ann-Marie Sjögren

Ann-Marie är resans arrangör & värdinna. Hon står också för marknadsföring, administration, hemsida och en hel del annat bakom kulisserna. Hon har ett 30 år långt förflutet inom resebranschen som kommer väl till pass här. Hon älskar att sjunga och på resan lovar hon att bjuda på en visa eller två.

press to zoom
Karin Hallbäck
Karin Hallbäck

Karin Hallbäck är en sprudlande glad och aktiv tjej med många bollar i luften. Karin är ekonomiansvarig och delar även administration och bokningar med Ann-Marie. På resan tar de tillsammans hand om dig, löser problem och finns på plats för allas trevnad! Karin som även brinner för träning kommer du att möta om du väljer att starta dagen med en Power walk.

press to zoom
Erik Lindquist
Erik Lindquist

Erik är en glad och hälsointresserad kille med huvudet på skaft! Han har betydande kunskaper inom träning och gillar utmaningar. På resan kommer han att hålla i våra vandringar och cykelturer tillsammans med Thorbjörn. Han är också vår tekniker och en välbehövd allt i allo.

press to zoom
Charlotte Söderström
Charlotte Söderström

Charlotte Söderström är naturmedicinare med specialiteter inom kinesiologi, fyto- & näringsterapi. Hon erbjuder bl.a. olika typer av blodtester avseende fria radikaler, blodfetter, vitamin- och mineralobalanser och mätning av hjärt- & kärlstatus. Passa på att lyssna på hennes intressanta föredrag. Här leder hon också en härlig qigong i soluppgång.

press to zoom
Anitha Svedlund
Anitha Svedlund

Yogalärare, ayurvedisk yogamassör & friskvårdsterapeut. På resan leder hon yoga, chi ball, meditation och avslappning. Hon arbetar även som terapeut med härlig ayurvedisk massage.

press to zoom
Hans Ericsson
Hans Ericsson

Välrenommerad osteopat, kinesiolog och akupunktör. Teknikerna är mjuka, väl beprövade och verksamma och hjälper kroppen att starta sin egen förmåga att läka och få ett bestående resultat. Har du t.ex. rygg- nack- eller axelsmärta finns han här för dig. Hans håller också föredrag om osteopati & akupunktur.

press to zoom
Maj-Britt Gustafsson
Maj-Britt Gustafsson

Maj-Britt är Dr Vodder-utbildad lymfterapeut med 38 års erfarenhet i branschen och är även lärare i behandlingstekniken som stimulerar både lymf- och blodcirkulationen, sänker muskelspänningar, lindrar smärta, höjer immunförsvar och påverkar lugn- och rohormonet Oxytocin. Den är därmed inte endast användbar vid problem utan också en effektiv friskvårdsbehandling. På resan har du en unik chans att boka tid för en lymfdränage och även lyssna till hennes intressanta föredrag.

press to zoom
Eva Bruce
Eva Bruce

Eva Bruce är vår färg och stilkonsult. Hon hittar dina bästa färger och hon hittar din unika stilpersonlighet. Allt för att hjälpa dig att skapa balans och harmoni mellan ditt yttre och ditt inre. Hon jobbar med ColourMeBeautyfuls härliga makeup och kommer att ha ett flertal visningar under vår fantastiska vistelse i Cala Millor.

press to zoom
Lovisa Svärd
Lovisa Svärd

Lovisa Svärd är hudterapeut och hudhygienist med över 30 år inom yrket och driver Lovisakliniken i Stockholm. Lovisa erbjuder sköna föryngrande behandlingar och tagit fram ekologiska hudvårdsserien Loviderm. Hon har ett brinnande intresse för hudvård och har genom åren bl.a. hjälpt många med acneproblem. På resan utför hon allt från ansiktsbehandlingar till medicinsk fotvård. Varje behandling skräddarsys efter dina behov.

press to zoom
May Blom
May Blom

May är Medicine Doktor och har arbetat med hjärtpatienter i 40 år och bl.a. inom intensivvården. Hon har varit forskningsledare på Karolinska Institutet och forskat om hjärt-kärlsjukdomar i allmänhet och kvinnor i synnerhet. På resan kommer May hålla intressanta föredrag och du har möjlighet till privata konsultationer. Hon arbetar även med Loviderms hudvårdsserie och på resan samarbetar hon med Lovisa Svärd.

press to zoom
Jessica Westberg
Jessica Westberg

Jessica är utbildad instruktör, hudterapeut, zonterapeut och massör. Träningen är en stor del av hennes liv och hon älskar verkligen att få sprida energi och glädje i sina klasser men även stunder av avkoppling och välmående. Sedan 1996 har hon haft klasser som Step up, Aerobics, Body Jam, Body Pump, Body Balance & yoga. Idag ligger hennes största fokus på Afrodans, Zumba & Dynamisk rörelseträning & på resan kommer hon just erbjuda dessa klasser men även Yogastrech och morgongympa.

press to zoom
Annelie vit 72_300px
Annelie vit 72_300px

Annelie är vår glada och välutbildade gotländska instruktör med många års erfarenhet. Hon har arbetat på Korpen som ledare för en mängd olika pass men även som utbildningsansvarig och coach för instruktörer. Nu jobbar hon som arbetsledare inom livsstilsförändring samtidigt som hon håller ångan uppe med härliga träningspass. På resan kommer hon med glädje och stort engagemang leda sittgympa, morgongympa, sittyoga, core/mobility och cirkelträning.

press to zoom
Irene Lenell
Irene Lenell

Irene Lenell heter vår nya linedance-ledare och hon brinner verkligen för linedance. Sedan 14 år tillbaka är det fortfarande det roligaste hon vet! På hemmaplan håller hon kurser i linedance för seniorer och nu i sommar även nybörjarkurs i linedance på den lokala dansbanan.

press to zoom
Torbjörn Thelaus
Torbjörn Thelaus

Torbjörn är vår glada trubadur med en bred repertoar. Han behärskar allt från vår svenska visskatt till Beatles och internationella evergreens. Passa på att önska dina favoriter. Han kommer också att ha musiktävling med oss. Torbjörn har även ett brinnande intresse för sport och han spelar mer än gärna tennis, golf och älskar långa cykelturer. På resan kommer han att dela ansvaret för cykelturer och vandringar med Erik.

press to zoom
Stig Lindstedt
Stig Lindstedt

Stig Lindstedt är en glad saxofonist med både känsla och tryck! Spelar sopran-, alt- och tenorsax och flöjt. Du lyssnar inte oberörd. Skämtar gärna och ofta om det mesta. På resan leder han också våra kortare vandringar/promenader i lugnt tempo.

press to zoom
Tomas Sällström
Tomas Sällström

Tomas ansvarar för underhållningen på resan och han är en professionell musiker med en bred repertoar från klassiskt till pop och rock. Drar gärna en Göteborgshistoria också.

press to zoom
Bengt Kyllinge
Bengt Kyllinge

Bengt är sprudlande glad och medryckande artist med många strängar på sin lyra – komiker, musiker och låtskrivare. I sin underhållning blandar han komiska underfundigheter med musik och allvar. Bengt berör ofta mänskliga frågor, där kommunikation, bemötanden och hälsosamma relationer står i fokus. På denna resa kommer Bengt även hålla ett föredrag på temat hälsa och hur man kan påverka sitt mående. Bengt är med oss andra veckan.

press to zoom
Agneta Linder
Agneta Linder

Agneta är kock med mer än 30 års gedigen erfarenhet av branchen, och ett stort personligt intresse för matens inverkan på hälsan. Jobbar gärna med sjögräs och annat vildväxande och har skafferiet där hemma fullt av torkade örter.

press to zoom
Tobias Delin
Tobias Delin

Tobias är utbildad kock sen 9 år samt ekologisk kost- och näringsrådgivare via Axelssons. Han brinner för hälsa och det vegetariska köket med lokala råvaror och smakrika delikatesser. Har bedrivit växtbaserad catering och haft egen foodtruck med inriktigt på svenska råvaror, vegansk och klimatsmart mat. Till vardags jobbar han som Souschef på en kravmärkt konferensanläggning på Fårö där han bor.

press to zoom
Adriana Gomez Oporto
Adriana Gomez Oporto

Adriana är utbildad kock och jobbar i köket på Haga Forum med nästan allt - kallskänk, varmkök, desserter såväl som specialkost. Är själv vegetarian som trivs i naturen och plockar gärna svamp.

press to zoom
Dora Vig Bjon
Dora Vig Bjon

Dora är resans matsalsvärdinna och är till vardags kock och rawfood-kock och brinner för hälsosam kost. Hon är påläst när det gäller olika dieter och mattrender och älskar att experimentera med smaker. Idag driver hon ett eget företag i Sverige med inriktning på produkter för intoleranta.

press to zoom