top of page

Följ med till Kreta i april!

Vårens hälsoresa blir till Kreta och den kommer gå av stapeln den 13-27 april.

Kreta är det mest populära resmålet i Grekland, och det är inte undra på. Med de höga bergen som blickar ner över underbara stränder med klarblått vatten, små genuina byar och omväxlande natur har Kreta nog något för alla. En ö väl värd att uppleva och utforska!

Vårt aktivitetsprogram kommer vara lika fullspäckat som vanligt med bl.a. Qigong, Yoga, Chiball, morgongympa, vandringar, cirkelfys, coreträning, sittgympa, m.m. Vi kommer ha intressanta föreläsningar och kurser och så klart vår fantastiska mat som pricken över i:et.

Hjärtligt välkommen att följa med oss på en ny äkta hälsoresa!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page