Lantlig idyll i solen

I byn Vouves finns ett urgammalt olivträd, 2-3000 år gammalt, och en liten utställning om verktyg och redskap man använt traditionellt för att framställa olivolja. Här ligger också en jättemysig servering där vi bjöds på fantastisk nypressad apelsinjuice.

Nära den lilla byn Astrikas ligger olivoljeproducenten Biolea som tillverkar en av de bästa oljorna på ön, på gammaldags vis med stenkvarn. Deras gård ligger otroligt naturskönt på en kulle i en dalgång med utsikt mot havet och här fick vi en provsmakning av deras oljor.

En fantastisk upplevelse!

Jämtlandsgänget ser ut att trivas i sommarvärmen!

Nära byn Marathokefala ligger den helige Johannes kyrka inne i en grotta där eremiten Johannes ska ha bott under medeltiden. En väldigt fascinerande plats som också bjuder på härlig utsikt över dalen nedanför och det blåa havet i fjärran.

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

Strandgårdens Hälsoresor

Störtloppsvägen 42

129 45 Hägersten

Tel 08-775 00 57

©Hälsoresor.se